2
+1

Яскравий та надихаючий мистецький проект «LUMEN»

8 грудня о 18.30 в арт-просторі Lera Litvinova Gallery відбудеться урочисте відкриття виставки сучасного мистецтва Lumen
Ольга Глумчер_Давід (anonymus)_original
LERA LITVINOVA GALLERY представляють:

Яскравий та надихаючий мистецький проект «LUMEN»
8 грудня – 8 лютого 2016 року
8 грудня о 18.30 в арт-просторі Lera Litvinova Gallery відбудеться урочисте відкриття нового масштабного проекту: виставки сучасного мистецтва Lumen, в якій візьмуть участь провідні митці України. Відкриття проекту буде приурочене до Дня народження засновниці та автора творчої ідеї створення галереї - Лери Літвінової.
Куратором проекту є Леонора Янко, мистецтвознавець, арт-менеджер та директор Lera Litvinova Gallery: «Суспільство переживає кризу правди, і на шляху свободи людської свідомості постало не мало перешкод. Сучасна особистість змушена підлаштовуватися під вимоги, очікування і стереотипи зовнішнього оточення. Мистецький проект Lumen – це спроба художників пролити світло на справжні почуття та бажання , душевні якості, які відійшли в тінь, через страх бути відкинутим.»
Учасниками кураторського проекту стали більшою мірою молоді митці, але багато з цих імен вже відомі глядачам та колекціонерам, серед них: Валерій Франчук, Johnny Crack, Микита Зігура, Єгор Зігура, Лера Літвінова, Ольга Глумчер, Ката Рудакова, Сергій Піскунов, Реана Малевіч, Валерія Тарасенко, арт-група Light, Аліна Гаєва, Саша Q, Ганна Васильева, Семен Щербина, Олена Пронькіна, Наталія Корф-Іванюк, Лесь Панчишин, Ярослав Коробка.
Кожен митець представлений на цій виставці має за мету пробудити критичний сенс та розширити горизонти розуму глядача, відзнайти надію та внутрішню силу. Lumen – це світло, що згладжує кривизну нашої історії, життєвих негараздів та невірних рішень.
Картини, скульптури, інтерактивні інсталяції проекту мають в собі таємний сенс, і будь-хто знайде в них щось для себе. Але головне – довіритися автору, дослухатися до його ідей і побачити світло, яке проведе і подарує ясність.
Проект Lumen – це не тільки насолода прекрасними витворами мистецтва, а і можливість зазирнути в джерело душевних сумнівів, зустріти власну тінь і порозумітися з нею. Роботи сучасних авторів налаштовують потік свідомості на пошук нових себе.
LERA LITVINOVA GALLERY пропонує вам пересвідчись в цьому особисто.
Довіртесь світлу!
Початок прес-конференції о 18.00.
Адреса: вул. Велика Кільцева, 14, територія авто-салону Acura. З 11.00 до 19.00 Вхід на виставку вільний.
Контакти організаторів та для акредитації ЗМІ на відкриття:
www.llitvinova.com, e-mail: [email protected] тел. 050 033 33 17

Комментарии

Комментариев пока нет

Только зарегистрированные пользователи могут отправлять комментарии

наши постоянные авторы

самые активные дискуссии

Тема: Олег Базилевич: Обыкновенный фашизм
Всего реплик: 70
Всего участников: 13
Олег Базилевич, Тамара Ярошовец, Константин Дмитриев
Всего реплик: 63
Всего участников: 9
Олег Базилевич, Константин Дмитриев, admin ronin
Тема: Олег Базилевич: Как нам обустроить Россию?
Всего реплик: 58
Всего участников: 13
Олег Базилевич, Максим Пестун, Константин Дмитриев

события

марта 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031