2
+1

Арт-центр Якова Гретера представляє Neo Calligraphy

25 листопада відкривається новий мистецький проект!
2012 Символ удачі_original
NEO CALLIGRAPHY
Rairyu Project
японська каліграфія / інсталяція
Арт-центр Якова Гретера вперше представляє масштабний проект японської каліграфії та концептуальних інсталяцій від унікального українського Райрю Проджект.
Райрю - це не просто мистецтво, а й певний рух, стиль життя, який відтворює багатий духовний світ, дозволяючи заглянути в фундаментальні принципи реальності і пізнання відносин людини і світу. При вивченні класичної каліграфії у митця виникла ідея створити роботу, в якій неможливо провести грань, між ієрогліфом-знаком, і його мальовничим чином, який допоміг би глядачеві візуально сприйняти роботу, не розуміючи значення, що фактично об'єднує східне і західне мистецтво. В кінцевому підсумку був створений новий стиль - «Нео-каліграфія». Глядач буквально змушений вгадувати істинний сенс роботи, одночасно автор фактично встановлює візуальне спілкування з глядачем, і демонструє якийсь світ, який відволікає від реальності і призводить до поглибленого роздуму, духовної істини, іншої ідеї. «Призма», яку майстер вкладає в кожну роботу, дозволяє телепортувати глядача з матеріального світу в духовний. Мазки пензля, лінії, багаторазове повторення способу, контур, контраст, несподіване розташування об'єкта в просторі, химерне забарвлення і реструктуризація кожної з тим роблять роботу неповторною та унікальною.
Про Нео-каліграфію: Це мистецтво оформлення японських ієрогліфів-знаків в експресивній, гармонійній та майстерній манері, який додає їм зовнішній вигляд, який би допоміг глядачеві сприйняти їх візуально, не знаючи сенсу. Це абсолютно новий вид мистецтва, який був створений на базі класичної японської та китайської каліграфії з елементами живопису, поп-арту, стріт-арту, графіки та графіті. При цьому дотримуються обов'язкові канони, які закладалися століттями. Нео-каліграфія вимагає від автора максимальної зосередженості та спонтанності виконання, а також необмеженої фантазії та почуття гумору.

25.11.16 - 22.01.17
Всі роботи доступні для придбання.
Адреса: ст. м. «Шулявська», вул. Вадима Гетьмана, 6
ТРЦ «Космополіт», Блок А, 4-6 поверх
Режим роботи: щоденно з 11:00 до 21:00
Інформація за тел.: 200-07-60
E-mail для співпраці: [email protected]
www.greter-art.com

Комментарии

Комментариев пока нет

Только зарегистрированные пользователи могут отправлять комментарии

наши постоянные авторы

самые активные дискуссии

Тема: Олег Базилевич: Обыкновенный фашизм
Всего реплик: 70
Всего участников: 13
Олег Базилевич, Тамара Ярошовец, Константин Дмитриев
Всего реплик: 63
Всего участников: 9
Олег Базилевич, Константин Дмитриев, admin ronin
Тема: Олег Базилевич: Как нам обустроить Россию?
Всего реплик: 58
Всего участников: 13
Олег Базилевич, Максим Пестун, Константин Дмитриев

события

апреля 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345