2
+1

Леонора Янко та Лера Літвінова відкрили першу виставку сучасного мистецтва «Час» в Музеї «Золоті Ворота»!

2 вересня відбувся урочистий закритий передпоказ першої унікальної виставки сучасного мистецтва «Час».
даimg_6842_original
Леонора Янко та Лера Літвінова відкрили першу виставку сучасного мистецтва «Час»
в Музеї «Золоті Ворота»!

Митці:
Лера Літвінова, Валерій Франчук, Микита Зігура,
Ката Рудакова, Аліна Гаєва, Олена та Тарас Шеренговські

Виставка відкрита для відвідування з 2 вересня по 30 листопада 2016 року

2 вересня відбувся урочистий закритий передпоказ першої унікальної виставки сучасного мистецтва «Час» на території музею «Золоті Ворота» від арт-простору LERA LITVINOVA GALLERY.
Гості виставки змогли надихнутися роботами Заслуженого Художника України Валерія Франчука, відомого митця Лери Літвінової, роботи якої придбані для постійної експозиції музею Берліна і брали участь у багатьох культурних Європейських проектах, молодих сучасних авторів Кати Рудаковой та Аліни Гаєвой, фотографів Олени та Тараса Шеренговських. Талановитий Скульптор Микита Зігура, чиї роботи можна побачити на вулицях Києва, вперше представив в Україні унікальну підвісну скульптуру «Галактика».
Метою куратора проекту, Леонори Янко, було об’єднати «Золоті Ворота», місце історичної та культурної слави, разом із сучасним мистецтвом, створивши тандем актуальних цінностей минулого та сьогодення. Адже сучасна розвинена країна відображається не тільки в народних та історичних об'єктах і пам'ятниках, а й у визнаній творчості сучасних діячів мистецтва у своїй країні і за кордоном, які сьогодні є послами культури і високих цінностей. Саме вони на наших очах створюють історію і формують культурний образ країни.
На урочистому відкритті були присутні дипломати, представники посольств і консульств різних країн. Серед них Надзвичайний і Повноважний Посол Держави Кувейт, Президент Британсько-української торгової палати, представники посольств США, Ізраїлю, Арменіїї, Ірландії вшанували організаторів виставки своєю присутністю. Також виставку відвідали відомі колекціонери, митці, поціновувачі сучасного мистецтва та представники преси.
Куратор проекту «ЧАС» Леонора Янко об’єднала культових українських авторів, працюючих в різних напрямках, зібравши у єдиній концепції живопис, скульптуру та професійну фотографію. Гості мали змогу насолоджуватись цим поєднанням у супроводі неземного голосу оперної діви Анастасії Дерун.
Організатори проекту виражають подяку компанії «ВіДі-Пауер», офіційному дилеру преміум-автомобілів JAGUAR, яка стала генеральним партнером заходу. За свою багаторічну історію автомобілі Jaguar підкорили практично всі країни і континенти, даруючи своїм власникам захоплюючі пригоди, впевненість у будь-яких умовах і дійсно новий вимір швидкості. А презентований на відкритті новий кросовер JAGUAR F-PACE червоного кольору створив справжній фурор.
З організацією смачної частини вечору допомогли кафе «Варенье», що відкриваються в оновленому форматі вже у вересні, а вишукану атмосферу створили напої від ТМ «Villa Krim».
Проект «Час» відкриває філософію змін у суспільстві, взаємодію і взаємозв'язок минулого, сьогодення і майбутнього. Час швидкоплинний і приносить багато змін, тому куратор Леонора Янко вирішила зробити цей проект динамічним, до 30 листопада він буде змінювати свою експозицію!
Слідкуйте за анонсами!

Адреса: вул. Володимирська, 40А; Музей «Золоті Ворота». Вхід до музею «Золоті Ворота» за місцевими тарифами.
Контакти організаторів: www.llitvinova.com, e-mail: [email protected] тел. 050 033 33 17

Комментарии

Комментариев пока нет

Только зарегистрированные пользователи могут отправлять комментарии

наши постоянные авторы

самые активные дискуссии

Тема: Олег Базилевич: Обыкновенный фашизм
Всего реплик: 70
Всего участников: 13
Олег Базилевич, Тамара Ярошовец, Константин Дмитриев
Всего реплик: 63
Всего участников: 9
Олег Базилевич, Константин Дмитриев, admin ronin
Тема: Олег Базилевич: Как нам обустроить Россию?
Всего реплик: 58
Всего участников: 13
Олег Базилевич, Максим Пестун, Константин Дмитриев

события

марта 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031