3
+1

Мистецький Арсенал організовує вечір на честь благодійників і меценатів

8 грудня в Мистецькому Арсеналі!
Снимок экрана 2015-12-07 в 11.45.29_original
Мистецький Арсенал організовує вечір на честь благодійників і меценатів

8 грудня в Мистецькому Арсеналі відбудеться щорічний Благодійний вечір на честь учасників Клубу Друзів Мистецького Арсеналу. Захід збере меценатів, благодійників, митців, галеристів, громадських діячів, бізнесменів та усіх тих, кому не байдужа доля вітчизняної культури, тих, хто на власному прикладі довів, що традиції меценатства й донині живі в Україні.

Організаторами вечора є Національний культурно-мистецький та музейний комплекс «Мистецький Арсенал» та Благодійний фонд «Мистецький Арсенал», який у 2011 році заснував перший в Україні клуб підтримки музею – Клуб Друзів Мистецького Арсеналу.

Вхідним квитком на благодійний вечір є картка Клубу Друзів Мистецького Арсеналу.
Ті, хто забажає стати гостем вечора та приєднатися до Клубу Друзів Мистецького Арсеналу, можуть перед початком вечора зробити свій внесок та отримати клубну картку 2016 року і спеціальні привілеї Клубу Друзів.
Також можна здійснити перерахування у 1000 грн. на рахунок Благодійного фонду "Мистецький Арсенал" завчасно (банківські реквізити за посиланням http://art-arsenalfund.org/contacts/) і повідомити про свій внесок за адресою: [email protected]

Подарунком для присутніх на вечорі стане виступ відомого українського скрипаля, заслуженого артиста України Василя Попадюка. У гостей святкового заходу буде унікальна можливість в особливій святковій атмосфері оглянути експозицію виставки «Шедеври світової пластики», до якої увійшли скульптурні роботи Пабло Пікассо, Сальвадора Далі, Альберто Джакометті, Олександра Архипенка та ще 15 геніальних митців.

Також між присутніми власниками карток 2015 та 2016 років буде розіграно ваучер на відпочинок у 5-зірковому готелі курорту FORTE VILLAGE на півдні острова Сардинія, який люб’язно запропонувала для розіграшу учасник Клубу Друзів Мистецького Арсеналу Наталі Гур’єва.

Зазначимо, що Клуб Друзів Мистецького Арсеналу є втіленням світової традиції меценатства та першим в Україні досвідом клубної підтримки музею, що об’єднує благодійну діяльність українських і міжнародних організацій, фондів та приватних осіб, які прагнуть бути причетними до створення наймасштабнішої культурної інституції країни.
Учасники Клубу отримують клубні картки, які виконують функцію «вхідного квитка» на усі мистецькі заходи Арсеналу та цілий ряд унікальних привілеїв, у тому числі, запрошення на спеціальні заходи та вечори. Також імена меценатів вносяться до щорічної Почесної книги благодійників та віртуальну стіну Мистецького Арсеналу у рамках інтернет-проекту «Створимо Мистецький Арсенал разом!».
Діяльність Клубу Друзів Мистецького Арсеналу є надзвичайно важливою для поширення в нашій країні традиції благодійності та меценатства у мистецтві, адже у більшості провідних музеїв світу левову частку надходжень, що забезпечують розвиток музеїв та музейних програм, становлять внески благодійників та меценатів – учасників клубів підтримки музеїв.

Мистецький Арсенал запрошує усіх бажаючих зробити свій внесок у культурний капітал нашої країни приєднатися до урочистого заходу та стати Другом одного з найвагоміших осередків культури України.

Урочисте відкриття: 8 грудня о 19:00
Організатори: НКММК «Мистецький Арсенал», БФ «Мистецький Арсенал»
Місце: НКММК «Мистецький Арсенал»

Акредитація преси: +380 44 288 52 26, http://goo.gl/forms/Vb3SLVMFqd




МИСТЕЦЬКИЙ АРСЕНАЛ
вул. Лаврська, 12
artarsenal.in.ua
facebook.com/Mystetskyi.Arsenal

ПРЕС-ЦЕНТР МИСТЕЦЬКОГО АРСЕНАЛУ:
[email protected]

Дата: 08.12.2015

Комментарии

Комментариев пока нет

Только зарегистрированные пользователи могут отправлять комментарии

наши постоянные авторы

самые активные дискуссии

Тема: Олег Базилевич: Обыкновенный фашизм
Всего реплик: 70
Всего участников: 13
Олег Базилевич, Тамара Ярошовец, Константин Дмитриев
Всего реплик: 63
Всего участников: 9
Олег Базилевич, Константин Дмитриев, admin ronin
Тема: Олег Базилевич: Как нам обустроить Россию?
Всего реплик: 58
Всего участников: 13
Олег Базилевич, Максим Пестун, Константин Дмитриев

события

апреля 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345