6
+1

Мистецтво дарує тепло

У столиці відбудеться «теплий» аукціон «Мистецтво дарує тепло»
7777777777_original
6-11 жовтня 2014 року у Києві відбудеться масштабний аукціон на підтримку війська «Мистецтво дарує тепло». На ньому буде представлено понад 50 робіт знакових українських митців. Твори, які зігріють своїми барвами оселі клієнтів аукціону, дадуть змогу зігріти і наших вояків. Адже кошти, виручені з продажу картин, будуть спрямовані на забезпечення бійців теплими речами і засобами виявлення ворога – тепловізорами.

Захід відбудеться у приміщенні "Smartville. Вільний простір" (бульвар Т.Шевченка, 36-А). Особливість цього аукціону – в можливості оглянути експозицію перед стартом впродовж декількох днів. Власне продаж робіт відбудеться 11 жовтня.
Холод і хвороби, пов’язані із застудами – одні з найбільших ворогів наших бійців. І якщо зовнішнього ворога вони до останнього подиху не підпустять близько, то ці двоє упритул підступилися до наших хлопців. Ми віримо: якщо об’єднаємося у спільному прагненні – зможемо подолати будь-яку навалу: і холоду, і хвороб, і прямого вторгнення на нашу територію. Саме тому ми вирішили об’єднати зусилля волонтерів, митців, колекціонерів, бізнесменів та вояків.

Для участі в проекті свої роботи надали визнані автори, серед яких Іван Марчук, Микола Теліженко, Назар Білик, Олександр Кош, Петро Лебединець, Петро Бевза, Валерій Франчук, Олег Денисенко, Василь Копайгоренко, Лариса Пуханова, Тетяна Красна, Георгій Зайченко, Віталій Призант та інші. Віримо, що аукціон і його мета знайдуть Ваш відгук і підтримку!

Довідково. Під час так званого перемир’я бійці залишаються на фронті. Більше того, перша половина вересня принесла на Донбас похолодання і тижні дощів. Літня екіпіровка бійця (полегшені берці, камуфляж, футболка, балаклава) обходилися у 600 грн. У зв’язку з похолоданням до переліку, життєво необхідного кожному вояку, волонтери додають зимові берці, теплу білизну, плащі-пончо, куртки або бушлати, шапки, рукавиці та зимові спальники. Це щонайменше 1850 грн на бійця.

Волонтери, які постійно контактують з бійцями, змушені стверджувати, що небагатьом підрозділам пощастило бути забезпеченими державою теплими речами.

Не менш гостро стоїть питання «нічних очей». Більшість атак ворога припадає саме на нічний час. Без спеціальних коштовних приладів наші вояки позбавлені можливості виявляти ворога. Саме тому наша увага сконцентрована саме на теплі – тепловізорах та теплих речах.

Чекаємо Вас, а також будемо вдячні за поширення інформації серед колег та друзів.

Дата: 11.10.2014

Комментарии

Комментариев пока нет

Только зарегистрированные пользователи могут отправлять комментарии

наши постоянные авторы

самые активные дискуссии

Тема: Олег Базилевич: Обыкновенный фашизм
Всего реплик: 70
Всего участников: 13
Олег Базилевич, Тамара Ярошовец, Константин Дмитриев
Всего реплик: 63
Всего участников: 9
Олег Базилевич, Константин Дмитриев, admin ronin
Тема: Олег Базилевич: Как нам обустроить Россию?
Всего реплик: 58
Всего участников: 13
Олег Базилевич, Максим Пестун, Константин Дмитриев

события

апреля 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345