8
+1

Острів Ороборо

Проект Олега Базилевича та Керен Бактон переміг у конкурсі сценаріїв на Міжнародному кінофестивалі в Амстердамі
98_original
Міжнародний кінофестиваль у Амстердамі — один з найбільш представницьких, авторитетних та престижних європейських кінофорумів. Він відомий не тільки різноманітністю представлених жанрів та тематик ігрового та документального кіно, але і високим професійним рівнем проектів, які подаються до відбору. А також і прискіпливістю поважного журі, яке розглядає проекти, подані на конкурс, протягом майже цілого року.

Олег Базилевич (Україна) та Керен Бактон (Австралія) написали науково-фантастичний роман “Острів Ороборо” (Oroboro Island), на основі якого створили проект телевізійного серіалу, що його й було подано на розгляд журі фестивалю. Серед величезної кількості поданих проектів, журі вибрало “Острів Ороборо” переможцем.

Вітаючи авторів цього українсько-австралійського проекту, сподіваємось, що невдовзі знайдеться філммейкер (тобто кіновиробляюча компанія) відповідного міжнародного калібру, який зможе реалізувати цей проект і втілити його у високоякісний телевізійний кінопродукт, від якого не можна буде за вуха відтягти мільйони теле- та інтернет-глядачів у всьому світі. Вважаємо, це дуже важливо і престижно для України — адже поки що у світових рейтингах найкращих телевізійних серіалів українські сценаристи, м’яко кажучи, не дуже добре представлені.

Звісно, було б дуже добре, якби за фільмування цього проекту взявся який-небудь вітчизняний кіновиробник. Але, на жаль, масштаб твору та можливості нашої кіноіндустрії просто неспівставні. Тому виробництво подібного кінопродукту в Україні, поки що, на превеликий жаль — теж фантастика, і при тому геть зовсім не наукова.

Трейлер проекту (книга) - https://www.youtube.com/watch?v=44fSTcVWZLk
Авторський саундтрек — О.Базилевич

Комментарии

Комментариев пока нет

Только зарегистрированные пользователи могут отправлять комментарии

наши постоянные авторы

самые активные дискуссии

Тема: Олег Базилевич: Обыкновенный фашизм
Всего реплик: 70
Всего участников: 13
Олег Базилевич, Тамара Ярошовец, Константин Дмитриев
Всего реплик: 63
Всего участников: 9
Олег Базилевич, Константин Дмитриев, admin ronin
Тема: Олег Базилевич: Как нам обустроить Россию?
Всего реплик: 58
Всего участников: 13
Олег Базилевич, Максим Пестун, Константин Дмитриев

события

апреля 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345