3
+1

Відкриття арт-простору LERA LITVINOVA GALLERY та виставки живопису та скульптури «Virgo»

Відкриття арт-простору LERA LITVINOVA GALLERY

Митці: Лера Літвінова, Микита та Єгор Зігури.



Sunrise  acryl, airbrushing h-50 cm. 2016   (1)_original
17 серпня відбудеться офіційне урочисте відкриття арт-простору LERA LITVINOVA GALLERY, що знаменується виставкою «Virgo», на якій буде представлений живопис Лери Літвінової та скульптура Микити та Єгора Зігур.
Ідея куратора проекту Леонори Янко полягає в тому, що Всесвіт заснований на гармонії, де всі буденні тривоги тонуть у філософському морі вічного і таємного. Проект «Virgo» -- це можливість для глядачів розгадати ці таємниці, отримати очищення свідомості та душевний спокій. Витончені медитативні витвори авторів створюють особливу атмосферу єдності душі та тіла, людини та космосу, природи та прогресу. «Virgo» - це мистецька спроба відтворити ідеальний баланс всього існуючого…
Спеціально для проекту «Virgo» Л. Літвінова створила нові роботи до серії абстрактного пейзажу на полотнах. Художник зображує історію моменту, розкриває природу швидкоплинної миті, спонукає відчути Всесвіт в хвилині... Її роботи сповнені недоторканою чистотою та ніжністю. Споглядання цих живописних витворів схоже на медитацію, що приносить за собою легкий шепіт морських хвиль, квітковий аромат теплого літнього повітря, захід сонця під колискову цикад та світанок сповнений мрій... Роботи Лери Літвінової придбані у постійну експозицію музею м. Берлін, приймали участь у численних проектах у м. Брюссель, м. Берлін, м. Люксембург, м .Брюгге та ін. Її картини знаходяться у приватних колекціях в Україні, Німеччині, Люксембурзі, Бельгії, Гонконзі та ін.
Талановиті скульптори Микита та Єгор Зігура, роботи яких можна побачити на вулицях м. Києва, представлять серію унікальних скульптурних витворів. Митці використовують у своїх роботах найрізноманітніші сучасні технології, та відомі своєю участю у багатьох проектах України та закордоном. Колекціонерам буде важливою інформація, що бронзова робота Єгора Зігури «Повставший колос» була продана з аукціону Phillips, що проходив у Лондоні цього року. Роботи цих митців зображують пошук істини та відновлення зв’язку з вічною природою і Всесвітом. Їхня творчість – це заклик до споглядання зоряного неба, що дає сильний емоційний поштовх відчути енергію творіння в собі.
Витончені витвори мистецтва цих вже голосно заявивших про себе скульпторів будуть представлені у співзвучному тандемі з живописом успішної колекційної художниці Лери Літвінової, яка є засновником та автором творчої ідеї створення LERA LITVINOVA GALLERY.
Леонора Янко, директор LERA LITVINOVA GALLERY, говорить: «Проект «Virgo» є дійсно вражаючим, адже він зібрав молодих і талановитих авторів, твори яких віддзеркалюють настрій один одного, дарують інтригуюче хвилювання від незвіданого, зародження нових надій та чистих думок».
Урочисте відкриття відбудеться за підтримки авто-салону «Акура Центр Киев».
Смачний партнер події кафе «Варенье», які спеціально для події розроблять серію арт-коктейлів.
З якісною міжнародною комунікацією допомогли Бюро Перекладів «English Channel».
Запрошуємо вас звільнитися від електризованої напруги цивілізації та активувати енергію своєї душі!
Адреса: вул. Велика Кільцева, 14, територія авто-салону Acura. З 11.00 до 19.00 Вхід на виставку вільний.
Контакти організаторів та для акредитації ЗМІ на відкриття: www.llitvinova.com, e-mail: [email protected] тел. 050 033 33 17

Комментарии

Комментариев пока нет

Только зарегистрированные пользователи могут отправлять комментарии

наши постоянные авторы

самые активные дискуссии

Тема: Олег Базилевич: Обыкновенный фашизм
Всего реплик: 70
Всего участников: 13
Олег Базилевич, Тамара Ярошовец, Константин Дмитриев
Всего реплик: 63
Всего участников: 9
Олег Базилевич, Константин Дмитриев, admin ronin
Тема: Олег Базилевич: Как нам обустроить Россию?
Всего реплик: 58
Всего участников: 13
Олег Базилевич, Максим Пестун, Константин Дмитриев

события

марта 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031