2
+1

"Арсенал добрих справ" вітає багатодітну родину переселенців зі сходу з новосіллям у Києві!

Мистецький Арсенал
Снимок экрана 2015-10-12 в 13.29.15_original
8 жовтня у приміщенні НКММК «Мистецький Арсенал» відбулося підписання акту дарування нової квартири багатодітній родині Новосельцевих, які в наслідок обстрілу та захоплення міста Вуглегірська на Донеччині сепаратистськими військами стали вимушеними переселенцями. Під час трагічних подій на очах дітей загинув батько родини, менший син та 20-річна тітка Лія. Будинок родини Новесельцевих був практично зруйнований. Тяжко поранена мати Олена з п’ятьма дітьми виїхала із зони АТО. Півроку родина перебувала у тимчасовому помешканні для вимушених переселенців.
Після оприлюднення в блозі «Української Правди» історії родини Новосельцевих група активістів на чолі з Наталією Заболотною, генеральним директором НКММК «Мистецький Арсенал», розпочала пошук житла для багатодітної родини. За сприяння мецената, який побажав не оприлюднювати своє ім’я, та Фонду «Українська національна ініціатива» допомогу вдалося реалізувати.

«Ми віримо в те, що на родину Новосельцевих чекає нове життя, яке буде світлим і мирним. Тепер майбутнє цих дітей залежить від їхньої власної волі та прагнень. Приємно, що на заклик про допомогу відгукнулося так багато людей, ми щиро вдячні кожному. Сьогодні було помітно, якими щасливими є всі ті люди, які долучились до допомоги родині Новосельцевих. Разом ми зробили фактично неможливе. Той, хто робить реальні справи, розуміє, що допомагати конкретній людині набагато важче, ніж рятувати абстрактний Всесвіт», ‒ підкреслила Наталія Заболотна, засновник благодійної платформи «Арсенал добрих справ».

«Мистецький Арсенал» від імені родини Новосельцевих дякує партнерам-волонтерам, які брали участь у облаштуванні житла: Сергію Сердюку, Валентині Душутіній та Людмилі Кузьміній, ГО «Територія Безпеки»; Ірині Бєлкіній та Яні Плохіх, ТК «Центральний будинок меблів»; Єві Биковій, компанії LagodabyEvaBykovaCollection; Марині Дяченко, компанії «Манеж»; Петру Ткаченку, компанії «КлінінгСтар»; «Видавництву Старого Лева»; компанії «Ельдорадо».

Подія в «Мистецькому Арсеналі» стала особливо цінною ще й тому, що в одному просторі змогли зустрітися всі ті доброчинці, хто вболівав за родину Новосельцевих. Кожен з них отримав пам’ятну подяку від «Мистецького Арсеналу» та благодійної платформи «Арсенал добрих справ». Під час проведення заходу Новосельцевим бажали родинного затишку, злагоди та добробуту. Благодійники та активні учасники допомоги сім’ї переселенців неодноразово підкреслювали, що лише загальна консолідація суспільства навколо нагальних потреб, що з’явилися в наслідок соціально-політичних зрушень останніх років, може дати реальні результати. Також волонтери висловили сподівання, що діти родини Новосельцевих виростуть гідними громадянами вже європейського гуманістичного суспільства, в якому допомога іншим людям є світоглядною основою.

Благодійна платформа «Арсенал добрих справ» розпочала свою діяльність у 2014 році. Ініціатором її виникнення стала команда НКММК «Мистецький Арсенал». Напрямком діяльності благодійної платформи є допомога малозабезпеченим верствам населення, вимушеним переселенцям зі сходу України, військовим, що беруть учать в АТО в Донецькій і Луганській областях, пораненим військовослужбовцям, дітям-сиротам.
За період свого існування «Арсенал добрих справ» здійснив низку благодійних акцій зі збору необхідних речей та коштів для сиротинця «Смарагдове містечко», ІГ «Київ-Схід-Діти», поранених військових, що перебувають на лікуванні у Головному військовому госпіталі, 7 військових частин, які перебувають у зоні АТО тощо.
У рамках програми лояльності регулярно проводяться безкоштовні екскурсії для людей з обмеженими можливостями, вадами руху і зору, військовослужбовців, пенсіонерів. Докладніше про діяльність благодійної платформи «Арсенал добрих справ» можна дізнатися за посиланням http://artarsenal.in.ua/news-824.html .

Комментарии

Комментариев пока нет

Только зарегистрированные пользователи могут отправлять комментарии

наши постоянные авторы

самые активные дискуссии

Тема: Олег Базилевич: Обыкновенный фашизм
Всего реплик: 70
Всего участников: 13
Олег Базилевич, Тамара Ярошовец, Константин Дмитриев
Всего реплик: 63
Всего участников: 9
Олег Базилевич, Константин Дмитриев, admin ronin
Тема: Олег Базилевич: Как нам обустроить Россию?
Всего реплик: 58
Всего участников: 13
Олег Базилевич, Максим Пестун, Константин Дмитриев

события

апреля 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345