4
+1

Новий сезон проекту АРСЕНАЛ ІДЕЙ

У Мистецькому Арсеналі
Снимок экрана 2015-09-01 в 18.25.24_original
28 серпня Інноваційний освітній проект Арсенал Ідей відкриває новий сезон своєї роботи після літніх канікул. Запрошуємо на відкриття родини з дітьми, яких чекатимуть нові цікаві заходи, програми та майстер-класи, а також, традиційно, усіх охочих чекатимуть Лабораторії Мистецтва, Біології Науки, Інновацій, Фінансів та ART&BOOK.

16.00 – відкриття нового сезону освітнього проекту Арсенал Ідей
16.00–19.00 – показ міні-спектаклів у межах нового проекту – студії «ПАПЕРОВИЙ ТЕАТР»

28 серпня о 17.00 у межах Інноваційного освітнього проекту АРСЕНАЛ ІДЕЙ відбудеться презентація нового унікального проекту – студії «ПАПЕРОВИЙ ТЕАТР», створеного за ініціативи студії «Imagination Format» спільно з Благодійним фондом «Мистецький Арсенал», яка дозволить усім охочим побачити «паперові» міні-вистави, взяти безпосередню участь у виставах, створити свій власний театральний сюжет, поспілкуватися з однодумцями та цікавими людьми.

Під час презентації проекту відбудеться показ міні-спектаклів – вистави на вірші Т.Г. Шевченка, режисером якої став кінорежисер та драматург Михайло Іллєнко, вистави на вірші Лесі Українки за участю Ніни Мурашкіної – уривку вистави «Аліса в країні чудес», міні-вистави за мотивами пісні групи Бітлз /The Beatles, «Imagine»/ та інших. Також усі охочі зможуть долучитися до створення власного варіанту розвитку сюжету вистави за мотивами вірша дитячого письменника та поета Генріха Сапгіра.

Проект підтримують та візьмуть участь у його відкритті драматурги Лесь Подерев'янський, Олександр Володарський, Тетяна Киценко, Анатолій Василенко, кінорежисер і драматург Михайло Іллєнко, художники Ігор Прокоф'єв, Олександра Жумайлова, Михайло Александров, Микола Сологубов та інші.
Також відвідувачів АРСЕНАЛУ ІДЕЙ чекатиме проект Тетяни Новікової «Паперове місто» від студіїї „STUDYROOM“ — експериментальної майстерні Тетяни Новікової, дизайнерки та викладачки. "Паперове місто" – унікальний простір для творчості, експерименту, досліджень та проектування, де діти стають дорослими, заглиблюючись у процеси дизайну, працюватимуть з різноманітним папером, паралоном та тими матеріалами, що визначені, як "не потрібні" на виробництві, адже контекст проекту – Upcycle /друге життя речей.

Інтерактивна інсталяція «Місто майбутнього» представить серією фотоколажних робіт Степана Рябченка, а також стелаж із скульптурним пластиліном, де діти отримають можливість збудувати власне "місто майбутнього".

Інтерактивна інсталяція КНИГА МАНДРІВ, створена спільно з компанією Кока-Кола надасть можливість кожному розповісти свою мандрівну історію про власну подорож – уявну чи дійсну, і про те, що кожному найближче до душі. Адже виокремлення слів – це спосіб, за допомогою якого можна найліпше налаштувати себе на спогади чи на мрії. Слова-орієнтири – символічне втілення калейдоскопу сонячних яскравих моментів життя, де кожен бачить власні промінці.

Спеціально до виставки «АРЛІКІН ІДЕ…» буде представлено підсумок проекту Предславинської гімназії №56 «Код Малевича», створений учнями гімназії. Об’єктом дослідження стала картина К. Малевича «Чорний квадрат». Результатом проекту стало більш глибоке знайомство з творчістю художника, а асоціації та образи записувалися на папір у вигляді есе.

Комментарии

Комментариев пока нет

Только зарегистрированные пользователи могут отправлять комментарии

наши постоянные авторы

самые активные дискуссии

Тема: Олег Базилевич: Обыкновенный фашизм
Всего реплик: 70
Всего участников: 13
Олег Базилевич, Тамара Ярошовец, Константин Дмитриев
Всего реплик: 63
Всего участников: 9
Олег Базилевич, Константин Дмитриев, admin ronin
Тема: Олег Базилевич: Как нам обустроить Россию?
Всего реплик: 58
Всего участников: 13
Олег Базилевич, Максим Пестун, Константин Дмитриев

события

марта 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031