1
+1

ІІ Благодійний фестиваль УКРОП

1-2 листопада
Снимок экрана 2014-10-27 в 18.38.47_original
1 та 2 листопада відбудеться ІІ Благодійний фестиваль УКРОП на території Мистецького Арсеналу. Митці знову об’єднають свої зусилля задля допомоги українській армії. Протягом двох днів ви зможете придбати різноманітні патріотичні товари ручної роботи, ознайомитись з останніми досягненнями вітчизняного кінематографу, насолодитись чудовою музикою, літературою та смаколиками, подискутувати зі знаними громадськими діячами на теми, котрими зараз живе вся Україна.

Наразі наша країна гортає ледь не найважливіші сторінки своєї історії. Разом ми спромоглися зробити неможливе, кров’ю вписавши себе до книги боротьби. В такий нелегкий, але й необхідний час сила народу – в Єдності. Лише спільними зусиллями ми можемо повернути мир до наших осель та створити безпечну домівку для наших дітей.

Наша миролюбна країна виявилась не готовою до війни, але серця воїнів, котрі саме зараз, всього в кількасот кілометрів від нас, виборюють її незалежність палкіше за наші найсміливіші припущення. Проте тепло їх серця, на жаль, не здатне зігріти тіла. Для цього є ми з вами. Ті, хто, завдяки їх мужності та витримці має мирне небо над головою, чиї діти не бачать війни, але, попри це, відчувають біль, який вона принесла в наші душі. Ми запрошуємо вас долучитись до нас у події, єдиною метою якої є допомога військовим, котрі зараз виконують завдання в зоні АТО. Минулого разу нам з вами вдалося зібрати понад 150 000грн. і закупити оптику для підопічних бригад Благодійного фонду «В.С. «Україна-Світ», котрий є головним організатором фестивалю та єдиним реципієнтом зібраних коштів. Детальніше про діяльність фонду ви можете дізнатись за посиланням : https://www.facebook.com/atovs . Ми вже чимало зробили, але попереду на нас чекає найважчий виклик – зима. Наразі температура повітря вночі вже досягла -10*С, скоро ця позначка почне стрімко падати вниз. Попри старання всіх волонтерських організацій, більш як третина бійців досі не мають мінімального належного спорядження для подолання морозів, більш як половина забезпечені лише частково. Ця сумна статистика вже дуже скоро зведе нас один-на-один з проблемою запалень, переохолоджень та застуджень, котрі в польових умовах лікуються дуже важко. Єднаймось. Ми їх тил, захист та надія. Прийди і підтримай своїх героїв. Своїм талантом та небайдужістю ви можете врятувати життя.
1 та 2 листопада. 11:00-21:00. Мистецький Арсенал.

Вхід 30 грн.
Волонтерська Сотня Україна - Світ

Паралельно з програмою фестивалю УКРОП в Мистецькому Арсеналі традиційно працюватиме Інноваційний освітній проект для дітей та підлітків АРСЕНАЛ ІДЕЙ, організаторами якого є Національний культурно-мистецький та музейний комплекс «Мистецький Арсенал» та Благодійний фонд «Мистецький Арсенал».
На юних відвідувачів Мистецького Арсеналу чекатимуть оновлені Лабораторії Мистецтва, Науки, Інновацій, Фінансів, Біології та Art&Book, що запропонують дітям та дорослим інтерактивну освітню програму – унікальні навчальні презентації, майстер-класи, активності, авторські інсталяції та інтерактивні твори.

АРСЕНАЛ ІДЕЙ – ВИВЧАЙ, ДОСЛІДЖУЙ, ТВОРИ!

Під час фестивалю продовжить свою роботу Благодійний проект АРСЕНАЛ ДОБРИХ СПРАВ, що під гаслом "ДІТИ-ДІТЯМ!" акумулюватиме теплі речі та корисні шкільні приладдя для дітей переселенців зі Сходу України. Тож діти, йдучи на фестиваль, можуть захопити із собою щось корисне для своїх ровесників, які сьогодні опинилися у скруті, й тим самим змалку вчитися допомагати один одному. Адже зараз так важливо нам усім бути чуйними та триматися разом.

Дата: 01.11.2014

Комментарии

Комментариев пока нет

Только зарегистрированные пользователи могут отправлять комментарии

наши постоянные авторы

самые активные дискуссии

Тема: Олег Базилевич: Обыкновенный фашизм
Всего реплик: 70
Всего участников: 13
Олег Базилевич, Тамара Ярошовец, Константин Дмитриев
Всего реплик: 63
Всего участников: 9
Олег Базилевич, Константин Дмитриев, admin ronin
Тема: Олег Базилевич: Как нам обустроить Россию?
Всего реплик: 58
Всего участников: 13
Олег Базилевич, Максим Пестун, Константин Дмитриев

события

марта 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031