5
+1

Я ХОЧУ В КИЇВ

Офіційний прес-реліз міжнародного фестивалю “Парад Культур”
Parad 1_original
Україна – країна древньої культури. Ця культура сягає витоків людської цивілізації. Її народ багатий талантами і привітний до гостей. Тут родючі землі, зелені простори лісів, морські береги, величні гори і запах свободи, який відчувається в повітрі.

Вся увага в світі зараз прикута до Києва – pеволюційний Євромайдан, герої “Небесної Cотні”, боротьба за встановлення принципів рівності і поваги, зміцнення іміджу України у світі як гостинної, волелюбної і бажаної країни. “Хочу в Київ!” однаково зрозуміло звучить будь-якою мовою, і не важливо , говорите ви англійською, узбецькою, арабською, французькою – Київ чекає на вас.

На святкування дня міста, 31 травня 2014 року, відбудеться відкриття Міжнародного Фестивалю “Парад Культур” – події, спрямованої на широке представлення і культурну взаємодію країн світу. Це перший проект такого великого масштабу, що збирає разом дружні народи планети, щоби разом відкрити двері в нові відносини солідарнсті націй і водночас привернути увагу до кожної країни окремо.

“Парад Культур” в 2014 році пройде по двох напрямках: “Парад Культур і Спорту” та “Парад Культур і Казок”. Величезний міжнародний культурний, розважальний, економічний і туристичний майданчик, на який перетворитися місто на час Параду, створить чарівноу атмосферу взаємодії всі культури світу, збагачуючи один одного яскравими ароматами і фарбами.

“Парад Культур” покликаний якомога більш повно представити багату культурну спадщину України і країн-учасниць. Кінцева мета проекту – закласти міцну основу для багаторічної співпраціміж країнами в сферах культури, туризму, економіки, бізнесу. Проект спрямований також на зміцнення і підвищення іміджу міста Києва як відкритого культурного простору – визнаного світового центру культури .

Гості та учасники з 42 країн світу стануть свідками красивого свята – феєричного костюмованого шоу, яке вражає уяву розмаїттям фарб і дивних форм; запальними ритмами сальси і самби, феєрією бразильського карнавалу, чарівними венеціанськими масками.

Відбудуться ярмарки народів світу, Парад Спорту, міжнародний марафон, виставоки технологій та інновацій країн-учасниць. Серед принад фестивалю – чарівна Фан-зона, казкове Mісто Mайстрів, фестиваль кухні народів світу, гала-концерти кращих дитячих та дорослих колективів з різних країн; шоу світових зірок – і це далеко не все, що очікує на мешканців столиці та гостей “Параду Культур” в Києві.

Офіційно програма відкриється на день святкування міста “Парадом Культур країн світу” в центрі міста і продовжить свою роботу у Парку “Київська Русь”. Жителів і гостей столиці чекає олімпійський свято – “Парад спорту”, традиційний пробіг під каштанами, конкурси та вікторини. “Парад казок” – барвистий костюмований парад історії та легенд різних країн.

Програма для бізнес-туристів буде включати в себе виставку технологій та інновацій, конференції, ділові форуми. У Парку “Київська Русь” в рамках святкової програми – представлення автентичної культури, національних костюмів, народних ремесел та кухні країн-учасниць фестивалю.

Заключною подією “Параду Культур” стане грандіозне шоу в Парку “Київська Русь”, де будуть представлені популярні артисти країн-учасниць. Головним сюрпризом стане приїзд зірок світового шоу-бізнесу.

Запрошуємо Вас приїхати в Київ – столицю Древньої Русі, неймовірно гарне місто з багатою історією і культурою. Відвідайте дивовижний eтносвіт “Параду Культур” всією сім’єю. Відмінний настрій і незабутні враження гарантовані!

Офіційний сайт проекту:
www.kiev-parade.com

Комментарии

Комментариев пока нет

Только зарегистрированные пользователи могут отправлять комментарии

наши постоянные авторы

самые активные дискуссии

Тема: Олег Базилевич: Обыкновенный фашизм
Всего реплик: 70
Всего участников: 13
Олег Базилевич, Тамара Ярошовец, Константин Дмитриев
Всего реплик: 63
Всего участников: 9
Олег Базилевич, Константин Дмитриев, admin ronin
Тема: Олег Базилевич: Как нам обустроить Россию?
Всего реплик: 58
Всего участников: 13
Олег Базилевич, Максим Пестун, Константин Дмитриев

события

апреля 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345