7
+1

Клуб Друзів Мистецького Арсеналу

Ми будуємо майбутнє!
Img_9892_original
Дорогі друзі!
Якщо Вас турбує проблема збереження національного культурного надбання,
якщо Ви готові активно підтримувати розвиток культури і мистецтва в Україні,
якщо Вас цікавить особиста участь в культурно-мистецькому житті країни –
приєднуйтеся до КЛУБУ ДРУЗІВ МИСТЕЦЬКОГО АРСЕНАЛУ!

Головною метою Благодійного фонду «Мистецький Арсенал», який розпочав свою активну діяльність у листопаді 2010 року, є всебічна допомога та сприяння у розбудові Мистецького Арсеналу – найперспективнішого проекту у сфері культури України. У рамках програми своєї діяльності БФ «Мистецький Арсенал» ініціював два нових та унікальних для України проекти.
У березні 2011 року було засновано Клуб Друзів Мистецького Арсеналу – перший в Україні клуб підтримки музею, який об’єднав благодійну діяльність українських та міжнародних організацій, інституцій, фондів, меценатів, надаючи можливість кожному бажаючому стати учасником розбудови головного музейно-виставкового комплексу України.
Ініціатива фонду вкрай важлива для поширення в нашій країні світової традиції благодійності та меценатства у мистецтві, адже у більшості провідних музеїв світу найбільшою частиною надходжень (понад 50%) є внески благодійників та меценатів – учасників клубів підтримки.
Клуб Друзів Мистецького Арсеналу – це
– можливість бути причетним до створення наймасштабнішої культурної інституції країни, залишити слід в історії і сприяти розвитку українського суспільства через підтримку мистецтва;
– товариство однодумців, які прагнуть підтримати один з найперспективніших гуманітарних проектів України;
– «громадська рада» та меценатська підтримка суспільно-важливих подій.

Для учасників Клубу Друзів Мистецького Арсеналу передбачено ряд привілеїв, серед яких – безкоштовний вхід на усі виставки, організовані Мистецьким Арсеналом, отримання у подарунок каталогів виставок, запрошення на святкові заходи та благодійні вечори, організація спеціальних екскурсійних та лекційних програм, внесення імен благодійників у почесну книгу «Меценати Мистецького Арсеналу», яка щороку передається до музейного фонду Мистецького Арсеналу.
Також Благодійним фондом «Мистецький Арсенал» було започатковано соціальний інтернет-проект під гаслом «Створимо Мистецький Арсенал разом!», який запропонував новий відкритий та сучасний спосіб взаємодії з активними свідомими громадянами, організаціями, компаніями, які прагнуть долучитися до розбудови Мистецького Арсеналу.

Для реалізації проекту розроблено унікальну програму, яка сьогодні не має аналогів у світі. Програмний механізм проекту надає можливість у режимі оnline залишати імена благодійників на цеглинах віртуальної стіни Мистецького Арсеналу та у загальному списку благодійників. Віртуальна стіна дозволяє вписати свої імена в історію української культури 32-м тисячам учасників проекту з будь-якого куточка земної кулі. Інформація про благодійників зберігатиметься до офіційного відкриття музею, а надалі її буде передано в Мистецький Арсенал для відкритого огляду.

Мета проекту – адаптувати світову традицію увіковічення імен меценатів, розміщуючи їх на стінах музеїв, до наших реалій, залишити в історії імена «маленьких меценатів», допомога яких на даному етапі є вкрай важливою, оскільки саме невеликі, а тому численні внески можуть активізувати масову благодійність у сфері мистецтва.

Старт соціальному інтернет-проекту дали авторитетні та шановані у суспільстві особистості, які першими залишили свої імена на віртуальній стіні Мистецького Арсеналу. Серед перших учасників проекту – Володимир Литвин, Віктор Ющенко, Сергій Тігіпко, Анатолій Кінах, Валентин Зайчук, Андрій Єрмолаєв, Мирослав Попович, Роман Балаян, Іван Малкович, Ганна Безулик, Андрій Куліков та багато інших відомих українців.

Вже сьогодні на символічний стіні Мистецького Арсеналу, здійснюючи свої внески, щодня залишають свої імена українські студенти, учні, художники, вчителі, лікарі, пенсіонери.

Запрошуємо і Вас підтримати унікальний інтернет-проект та залишити своє ім’я на віртуальній стіні Мистецького Арсеналу та в історії українського мистецтва!




_bml7806_thumb

Img_0297_thumb

Img_0956_thumb

Img_8473_thumb

Img_9536_thumb

Img_9932_thumb

Img_9994_thumb


Комментарии

Комментариев пока нет

Только зарегистрированные пользователи могут отправлять комментарии

наши постоянные авторы

самые активные дискуссии

Тема: Олег Базилевич: Обыкновенный фашизм
Всего реплик: 70
Всего участников: 13
Олег Базилевич, Тамара Ярошовец, Константин Дмитриев
Всего реплик: 63
Всего участников: 9
Олег Базилевич, Константин Дмитриев, admin ronin
Тема: Олег Базилевич: Как нам обустроить Россию?
Всего реплик: 58
Всего участников: 13
Олег Базилевич, Максим Пестун, Константин Дмитриев

события

марта 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031