9
+1

Запрошуємо до кола друзів Мистецького Арсеналу!

Благодійний фонд «Мистецький Арсенал»
Img_7283 (2)_original
У 2012 році Благодійний фонд «Мистецький Арсенал» отримав цікаву пропозицію від Delta Premier - напрямку обслуговування заможних клієнтів Дельта Банку, яке виросло в новий неординарний проект.

Результатом спільної роботи над ним став випуск унікальної платіжної картки MasterCard World Art, яка, як і клубна карта Клубу Друзів Мистецького Арсеналу, стала символом підтримки музею і вхідним «квитком» до Мистецького Арсеналу.

Але особливістю нової карти є поєднання функцій клубної і платіжної карт, а також унікального механізму здійснення благодійництва у культурі: власники картки отримують можливість за допомогою єдиного внеску та своїх щоденних витрат протягом року підтримувати найбільш перспективний музей країни, адже банк буде перераховувати 0,5% від суми кожної платіжної операції по карті (в Україні і за кордоном) на розвиток Мистецького Арсеналу. І що дуже важливо, перерахування здійснюються не за рахунок власника картки, а за рахунок партнерської підтримки банку.

Генеральний директор НКММК «Мистецький Арсенал» Наталія Заболотна:
«Ми дуже вдячні нашим партнерам за їх ініціативу і увагу до нашого комплексу. Впевнені, що саме Мистецький Арсенал може змінити традиції у ставленні до українських музеїв, і сподіваємося, що не тільки відвідувати, але й допомагати Арсеналу стане престижним.
Адже у всьому світі музеї активно підтримуються меценатами. А створення провідного музею країни, його «візитної картки», є найважливішим спільним завданням і справою честі усього суспільства.
Окрім того, ми впевнені, що благодійність в мистецтві має особливе значення. Адже вона сприяє створенню вічних цінностей, і тому ми поділяємо думку, що «допомога мистецтву - це квиток у вічність».

Директор Благодійного фонду «Мистецький Арсенал» Ольга Вієру:
«Наш фонд вважає своїм завданням не лише збір коштів для потреб Мистецького Арсеналу, але також моделювання й впровадження нових інноваційних форм роботи, гідних інституції такого рівня. Ми намагаємося продукувати і втілювати нові ідеї, а також активно підтримувати цікаві ініціативи, що сприяють розвитку благодійності в Україні. Розуміючи їх цінність, ставимося до таких пропозицій з особливою увагою.
Тому ми з великим ентузіазмом працюємо над проектом, започаткованим спільно з Дельта Банком, вважаючи його надзвичайно актуальним і особливо відповідним духові нашого часу.
Адже сьогодні питання соціальної відповідальності та взаємовідносин із суспільством стають все більш значущими як для окремих особистостей, так і для сучасного бізнесу, філософією якого є обов'язкова участь у соціально значимих проектах і позитивний внесок у сталий суспільний розвиток.
Важливо й те, що даний проект дає можливість щодня відчувати свою приналежність до благородних починань в напрямку підтримки мистецтва і бути постійними учасниками суспільно значущої соціальної програми без додаткових зусиль, витрат часу і фінансових витрат. Цей принцип, особливо важливий в нашому напруженому ритмі життя, ми намагаємося підтримувати в усіх наших проектах - робити участь у благодійних програмах приємною, нескладною і необтяжливою».

Керівник Delta Premier і Радник Голови Ради Директорів Максим Шахалов: «Сьогодні у всьому світі участь у соціальних програмах стає постійною практикою і нормою життя для соціально відповідальних компаній та особистостей. В останні роки ця тенденція отримує розвиток в Україні та країнах СНД. Ми пишаємося тим, що стали партнером БФ «Мистецький Арсенал» у проекті, який не має аналогів в Україні ».

Дата: 07.02.2013

Комментарии

Комментариев пока нет

Только зарегистрированные пользователи могут отправлять комментарии

наши постоянные авторы

самые активные дискуссии

Тема: Олег Базилевич: Обыкновенный фашизм
Всего реплик: 70
Всего участников: 13
Олег Базилевич, Тамара Ярошовец, Константин Дмитриев
Всего реплик: 63
Всего участников: 9
Олег Базилевич, Константин Дмитриев, admin ronin
Тема: Олег Базилевич: Как нам обустроить Россию?
Всего реплик: 58
Всего участников: 13
Олег Базилевич, Максим Пестун, Константин Дмитриев

события

марта 2024
ПнВтСрЧтПтСбВс
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031